Datum: 25-06-2022 - 13:07
22
me
'22
Volop muzikaal genieten bij Vrienden van de Sjaan Live! (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Volop muzikaal genieten bij Vrienden van de Sjaan Live! (foto's)

Voor een goed gevuld Café Van der Geest in de Zeestraat vond zondagmiddag 22 mei, een spetterend optreden plaats van St. Jeanne d’Arc met het thema 'Vrienden van de Sjaan Live!' Als eerste trad het leerlingenorkest van de Sjaan op, onder leiding van Daphne Heins en Bas Geerlings (slagwerk). Geweldig om te zien en te horen wat jonge muzikanten al kunnen en dat belooft wat voor de toekomst van de Sjaan. Het volgende optreden...

was van Coverorkest St. Jeanne o.l.v. dirigent Peter Habraken en zij speelden voor en na de pauze maar liefst 19 bekende muzieknummers en het orkest werd vocaal bijgestaan door maar liefst drie zangers: Nico Hermans, Angela Goozen en Teddy van den Burg.

De muziek was een gevarieerde mix van wat u dagelijks op de radio kunt horen, waaronder o.a. Waterloo, De troubadour, McArthur Park, Calm after the storm, Pastorale en Dansen op de vulkaan. Deze muzikale topmiddag werd afgesloten met het nummer van Rob de Nijs Malle Babbe, het alom bekende muzieknummer werd uit volle borst door de aanwezigen meegezongen.

Foto's Wendy Weijers.