Datum: 25-06-2022 - 16:52
20
me
'22
ODI ANDERS presenteert een voorstelling over dementie.
Geschreven door ODI

ODI ANDERS presenteert een voorstelling over dementie.

Onder de vlag van ODI heeft de toneelvereniging een nieuw platform gelanceerd met de naam: ODI ANDERS. Op deze manier kunnen leden een ander soort toneelprojecten maken die niet in het reguliere seizoen van ODI vallen of passen. Het afstudeerproject van ODI-regisseur Jeroen Kortekaas is een prachtige voorstelling met het thema dementie. 28 en 29 mei is “het gebroken licht van troost” in de Duinpan te zien. Hans van Gijlswijk kruipt...

in de rol van Maarten, die al in een ver gevorderd stadium van Alzheimer zit. Marleen Lamboo is de pittige schoondochter Greet, ze vindt dat vader opgenomen moet worden. Annemieke Hoogeboom speelt de kwetsbare moeder Ali, ze kan en wil Maarten niet missen. Mandy Wolvers is dochter Lara die al lange tijd niet meer op bezoek is geweest.

Als u komt kijken zult u een productie te zien krijgen die u bij de keel grijpt. Het raakt mensen en dat is precies wat de regisseur met dit stuk wil bereiken. Als alles goed gaat, zal Jeroen Kortekaas slagen voor zijn diploma als theatermaker.

Kaartjes kunnen gereserveerd worden op: www.toneelverenigingodi.nl of via Corry van Gijlswijk 0252-372978 en betaald aan de zaal. Ook bij de bekende voorverkoopadressen zijn kaarten voor € 10,- te koop: Suzanne’s Feestshop - N.W. Hout, M-Kappers – De Zilk en Letschert -Hillegom.

De uitvoeringen zijn zaterdagavond 28 mei om 20:00 uur en zondag 29 mei om 14:00 uur en 20:00 uur in De Duinpan in De Zilk.

Foto PR.