Datum: 25-06-2022 - 15:14
21
me
'22
Familieberichten (huwelijk) op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON

Familieberichten '60-jarig huwelijk Koos en Riet de Vroomen'.

In ons familieberichten-huwelijksitem op Blik Op Noordwijkerhout, geven we graag aandacht aan bruidsparen die 12-1/2, 25, 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn. Vieren jouw vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw uit Noordwijkerhout of De Zilk binnenkort hun huwelijksjubileum? Laat het dan de redactie van Blik Op Noordwijkerhout met foto's en tekst weten...

We kunnen voor de grote dag alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden. Tip Blik Op Noordwijkerhout en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden. BON ontvangt dan graag digitaal een trouwfoto en een leuke recente foto van het bruidspaar. Voor de eventuele tekst kunt u de verschillende items aanhouden: huwelijk en gezinssamenstelling, eerste ontmoeting, werk, hobby's, feest.

Diamanten huwelijk
Koos en Riet de Vroomen
60 jaar getrouwd
22 MEI 1962 - 22 MEI 2022

 

Op zondag 22 mei 2022 zijn Koos en Riet de Vroomen al 60 jaar een paar. Het diamanten echtpaar verblijft om deze feestelijke reden, dit weekend met kinderen en kleinkinderen in Duitsland. Waar zij genieten van de prachtige omgeving en natuurlijk iedere dag een feestje vieren. Er zal veel gezongen worden en we hopen dat er nog veel mooie jaren mogen komen!

Van harte gefeliciteerd

en heel veel liefs,

Kinderen en kleinkinderen.