Datum: 25-06-2022 - 15:47
20
me
'22
25e Avondvierdaagse De Zilk succesvol verlopen. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

25e Avondvierdaagse De Zilk succesvol verlopen. (foto's)

Op de laatste dag van de 25ste Avondvierdaagse in De Zilk konden de deelnemers net als bij de andere drie dagen, ondanks de flinke onweersbui op de donderdagmiddag, met prima wandelweer de 5 of 10 km lopen. Vooraf gegaan door drumfanfare Altesa werden de deelnemers feestelijk ingehaald door de straten van De Zilk. Er waren flink wat vlaggen te zien in de straten tijdens de intocht en deze eindigde uiteindelijk bij Speeltuin De Duinrand....

Alle lopers konden in de speeltuin hun felbegeerde eerste of volgende herinneringsmedaille in ontvangst nemen. Na afloop werden de vrijwilligers van de avondvierdaagse door voorzitter Michiel van Zelst bedankt voor hun inzet.

Een speciaal woord van 'dank je wel' was er voor de heer van der Vossen die al jaren de taak van de EHBO op een goede wijze heeft uitgevoerd, hij nam dit jaar afscheid en werd door het bestuur benoemd tot 'Lid van verdienste'. 

De organisatie Stichting De Zilkse Stappers in De Zilk kan na een coronapauze van twee jaar, gelukkig weer terugkijken op een onder prima weersomstandigheden gelopen 25e succesvolle editie van de avondvierdaagse. Graag tot volgend jaar!

Foto's BON. (klik hier voor de foto's van de start op maandag)