Datum: 25-06-2022 - 13:00
19
me
'22
Leerlingen brugklas Leeuwenhorst de sterren van 'Out of the Box'. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Leerlingen brugklas Leeuwenhorst de sterren van 'Out of the Box'. (foto's)

Afgelopen maandag was de aftrap van 'Out of the Box' 2022. Eindelijk na 2 jaar kon het tweedaags kunstproject 'Out of the Box' weer doorgang vinden! En wat hebben wij genoten van al onze brugklassers! In slechts 2 uur tijd realiseren de leerlingen uit klas 1 een presentatie die opgevoerd wordt voor ouders en familie. Uiteraard onder de bezielende begeleiding van Leeuwenhorst docenten. In die 2 uur bouwen...

de leerlingen niet alleen decors en kostuums, ook leren ze teksten en choreografieën, kortom heus kijkje in de keuken van de wereld van het theater.

Dit jaar werd er een theatrale tour gemaakt door onze streek. De reis startte bij de kruidenteelt waar Noordwijk ooit beroemd om was, stond stil bij de bekende Noordwijkse dichteres Henriette Roland Holst, voerde langs het kleurrijke bloemencorso en het indrukwekkende verhaal van de Engelandvaarders en eindigde in een echte carnavalsoptocht!

'Out of the Box' was een succes en daarvoor willen we graag al onze brugklasleerlingen bedanken. Jullie waren de sterren van de show! En voor wie het gemist heeft: reserveer alvast een plekje voor volgend jaar in de agenda want 'Out of the Box' is zeer de moeite waard.

Foto's PR.