Datum: 23-05-2022 - 02:00
11
me
'22
Afstudeerconcert van drummer Boris Weijers met begeleidende band (8) in Café van der Geest in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

Afstudeerconcert van drummer Boris Weijers met begeleidende band (8) in Café van der Geest.

Op woensdagavond 18 mei organiseert Boris Weijers, in zijn vrije tijd o.a. muzikant van de band Crazy House Collective (drums) en blaaskapel De Keietoeters  (trombone), zijn afstudeerconcert bij Café van der Geest. Boris studeert nu nog op het Conservatorium van Haarlem en zal met deze avond zijn studie professioneel gaan afronden. Hij geeft aan dat het een geweldig concert zal worden vol met muzikale verrassingen....

Er zijn een flink aantal toffe (o.a. Noordwijkerhoutse) muzikanten (zie foto's in de fotogalerij) die drummer Boris deze avond muzikaal zullen begeleiden:
Wouter Kiers - Tenor Sax
Bart Weijers - Toetsen en Vocals
Jazzton Hulsebosch - Alt Sax
Michiel Barendse - Toetsen
Joost Tonies - Gitaar
Joost Jacobs - Basgitaar
Lothar Wijnvoord - Gitaar
Caila Oostdam - Vocals

Iedereen is van harte welkom om deze avond met Boris en de andere 8 muzikanten te gaan beleven. Tickets a € 7,50 per persoon zijn te verkrijgen via de QR-code op de foto en via deze ticket-link bij Eventix of die avond aan de deur van het café in de Zeestraat. 

Boris komt overigens uit een zeer muzikale en bekende familie, waarbij vader Willem en moeder Yvonne en de zonen Boris, Bart en Bas hun hele leven al met muziek maken bezig zijn. En ook broer Bart Weijers organiseert op 23 mei 2022 zijn afstudeerconcert, hij doet dat in locatie Scheltema in Leiden. Voor kaarten in Leiden, klik hier.

Foto's PR.