10
me
'22
Gasten Zonnebloem afd. De Zilk genieten van lunch en bedanken vrijwilligers Gerard en Truus. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Gasten Zonnebloem afd. De Zilk genieten van lunch en bedanken vrijwilligers Gerard en Truus. (foto's)

Dinsdag 10 mei was er weer een gezellige activiteit in de Duinpan voor de gasten van De Zonnebloem afd. De Zilk. Na eerst een lekkere kop koffie en koekje, kregen de gasten een heerlijke lunch voorgeschoteld en kon men weer even gezellig bijkletsen met elkaar. Tijdens de lunch nam Zonnebloem-voorzitster Marja Faber het woord en richtte zich tot 2 vrijwilligers die zich jarenlang hebben ingezet voor de gasten van Zonnebloem afd. De Zilk..

Mevrouw Truus van Steyn en de heer Gerard Warmerdam werden door het bestuur op deze activiteit in het zonnetje gezet. Beide hadden aangeven te gaan stoppen met hun vrijwilligerswerk omdat ze dit jaar 80 jaar worden, Truus na 19 jaar en Gerard Warmerdam na 12 jaar vrijwilligerswerk.

Truus is jarenlang de penningmeester geweest en Gerard was verantwoordelijk voor het archief. Truus en Gerard zorgden ook al die jaren voor het contact tussen De Zonnebloem en hun eigen vaste groep gasten.

Er waren een drietal cadeautjes voor de twee vrijwilligers, namens het plaatselijke Zonnebloem-bestuur een leuk herinneringsboek en een mooie plantenbak. En van Zonnebloem Nederland was er een mooi beeldje als dank voor hun jarenlange inzet als vrijwilliger voor De Zonnebloem.

Foto's BON.