Datum: 21-05-2022 - 08:10
06
me
'22
Optreden van Drumfanfare Altesa bij drukbezochte Oranje Taptoe in Noordwijk (foto’s + video)
Geschreven door Blik Op Noordwijk

Optreden van Drumfanfare Altesa bij drukbezochte Oranje Taptoe in Noordwijk (foto’s + video)

Het parkeerterrein van vv Noordwijk stond donderdagavond 5 mei vol, het sportpark werd drukbezocht door publiek voor de Oranje Taptoe georganiseerd door Oranjevereniging Noordwijk. Het publiek was er duidelijk aan toe om een avond te genieten van grote namen uit de muziekwereld. Het voorprogramma werd verzorgd door de 50-jarige Drumfanfare Altesa uit De Zilk. De opening van...

de avond werd verricht door drum- en showfanfare Advendo en scheidend voorzitter van de Oranjevereniging John Asselbergs. Hij heette alle bezoekers welkom, met in het bijzonder Mrs. Birnie en haar echtgenoot uit Schotland, die gisteren ook aanwezig waren bij de Dodenherdenking in Noordwijk. 

Op uitnodiging van de Oranjevereniging Noordwijk waren ook burgemeester Wendy Verkleij en haar echtgenoot en demissionair wethouder Roberto ter Hark aanwezig.

Vervolgens traden op: Jeugdband Adest Musica Sassenheim, Show- en Marchingband Euroband Rotterdam, Drum- en Showband Adest Musica Sassenheim, Jong K & G Leiden, Drum- en Showfanfare Advendo Sneek en Show- en Marchingband K & G Leiden.

Het publiek kreeg een fantastische avond voorgeschoteld met veel show en muziek. De avond werd beëindigd met een finale waarbij alle korpsen op het veld stonden en gezamenlijk onder andere het Wilhelmus speelden. 

Kijk op Blik Op Noordwijk voor nog meer verslag, foto's en filmpje van de hele avond, klik hier.

Foto's Drumfanfare Altesa uit De Zilk Wendy Weijers Blik Op Noordwijk.