Datum: 21-05-2022 - 08:12
06
me
'22
Vrienden van de Sjaan Live op 18 mei bij Café van der Geest. in Noordwijkerhout.
Geschreven door St. Jeanne d'Arc

Vrienden van de Sjaan Live! op 22 mei bij Café van der Geest.

Op zondagmiddag 22 mei vanaf 14.00 uur organiseert St. Jeanne d’Arc weer een spetterend optreden met het thema Vrienden van de Sjaan Live! Na het geweldige succes bij het eerste grote optreden in De Tijdelijke Schelft op 26 maart, werd tevens het 100-jarig bestaan van St. Jeanne d’Arc gevierd. Burgemeester Wendy Verkleij heeft namens Koning Willem Alexander, de koninklijke penning uitgereikt aan de muziekvereniging, wat een hele eer was...

Er werd flink uitgepakt door de twee orkesten en de zanger. Deze keer is de locatie voor het optreden het voor de Noordwijkerhouters bekende Café Van der Geest in de Zeestraat in Noordwijkerhout.

Op deze ontspannen zondagmiddag starten we met het leerlingenorkest. Geweldig wat jonge muzikanten al kunnen en dat belooft wat voor de toekomst van de Sjaan!

Daarna volgt het optreden van Coverorkest St. Jeanne met maar liefst drie zangers: Nico Hermans, Angela Goozen en Teddy van den Burg. De muziek is een gevarieerde mix van wat u dagelijks op de radio hoort tot verder terug en bekende songs die u allemaal kunt meezingen.

De bar is open en u wordt uitgenodigd voor een gezellige muzikale middag om met familie en vrienden en een drankje erbij te komen genieten van het leven en van wat de Sjaan u te bieden heeft. Schrijf in uw agenda: Zondagmiddag 22 mei vanaf 14.00 uur de Vrienden van de Sjaan Live! in Café Van der Geest in Noordwijkerhout.

Kaarten voor deze gezellige muziekmiddag zijn te koop bij Vink Multimedia, Havenstraat 9A, in de Parade, Van der Weijdenlaan 2A of bij Café van der Geest, Zeestraat 7A.