Datum: 21-05-2022 - 07:06
06
me
'22
Moederdag-actie bij Tulip Experience Amsterdam op de Delfweg in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

Zaterdag optreden Popkoor Bloom en zondag Moederdag-actie bij Tulip Experience op de Delfweg.

Op zaterdag 7 mei treed om 14.00 uur Popkoor BLOOM op in de showtuin van Tulip Experience Amsterdam die natuurlijk ook in BLOOM is. Koop reguliere toegangstickets online en je hoeft niet extra te betalen voor het optreden van dit bekende popkoor. Wie is er ready voor een sing along? En zondag 8 mei is het Moederdag bij de Tulip Experience Amsterdam en om alle geweldige moeders te eren krijgen zij...

50% korting op hun ticket wanneer ze ons bezoeken deze zondag. Sommige van jullie kennen ons (zie foto boven) wellicht al maar ik ben Sylvia Pennings, manager van de Tulip Experience en dit is mijn moeder Hetty Pennings. Mijn moeder en ik hebben samen ons museum opgezet en uitgewerkt. Na 1,5 jaar onderzoek, heeeel veel boeken lezen, interviews, gesprekken en schrijven zijn we super blij met het eindresultaat.

Graag tot zondag bij Tulip Experience Amsterdam en 'Ontdek de magie van de tulp' op de Delfweg in Noordwijkerhout. P.S. Koop je tickets op locatie bij ons ticketkantoor op de Delfweg om de korting te krijgen!

Foto PR.