Datum: 21-03-2023 - 22:11
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

05
me
'22
Product van de Maand Wereldwinkel: Deze klaprozen bloeien de hele zomer door!
Geschreven door Wereldwinkel Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Product van de Maand Wereldwinkel: Deze klaprozen bloeien de hele zomer door!

Vrolijk je tuin op met deze prachtige handgemaakte keramiek klaprozen uit Litouwen. Alle bloemen zijn uniek! Na het vormen worden ze gebakken en vervolgens met de hand beschilderd en nogmaals verhit. Onder leiding van een aantal ervaren keramisten leren kansarmen, zoals gehandicapten en alleenstaande moeders, de fijne kneepjes van het vak. Vooral gehandicapten hebben in Litouwen...

weinig mogelijkheden en al helemaal geen uitzicht op een normaal loon. Met steun en subsidie voor aangepaste werkplaatsen is de producent in staat om deze groepen een kans te geven.

Korting op alle tuinprikkers
De Wereldwinkel zet iedere maand een bijzonder product in het zonnetje met een speciale actie. Daarom is er de hele maand mei 25% korting op tuinprikkers. Niet alleen op de keramiek klaprozen uit Litouwen (verkrijgbaar in vier maten), maar ook op de scrap art tuinprikkers uit Zimbabwe.

Deze zijn er in diverse soorten en maten, met vogels, vlinders en bloemen. Door bewust te kiezen voor deze producten steun je de makers en maak je de wereld een beetje mooier. Zie voor meer informatie over Wereldwinkel Noordwijkerhout: https://noordwijkerhout.wereldwinkels.nl.

Foto PR.