Datum: 21-05-2022 - 07:23
02
me
'22
Passie levert met de voorstelling 'Winterhotel' een topprestatie in Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

De Passie van Noordwijkerhout presenteert de nieuwe voorstelling 'SunSet Garden'. (foto's)

In 2015 werd door een groep enthousiaste Noordwijkerhouters, Ria Vink, Anita van der Zon, Martijn Barnhoorn, Peter van den Berg en Martijn Pompe, het plan opgevat om het passieverhaal rond Pasen ook in ons dorp te vertolken. Op Goede Vrijdag 3 april 2015 kwam Noordwijkerhout in de ban van de Passie, met een prachtige en zeer drukbezochte uitvoering bij de Witte Kerk. Na dit grote succes volgde de jaren daarna...

nog vier indrukwekkende producties, onder leiding van de leden (met een gewenste uitbreiding) van de 'Passie van Noordwijkerhout'. De laatste voorstelling 'Winterhotel' dateert alweer van december 2019 en deze werd uitgevoerd in een prachtig aangeklede Sint Jozefkerk. Helaas werden de twee jaren daarna, verschillende nieuwe initiatieven tenietgedaan door de coronapandemie.

Hopelijk kunnen we deze coronatijd nu achter ons laten en dit zorgde er ook gelijk voor dat dezelfde groep enthousiaste Noordwijkerhouters van 2015 weer met een idee kwamen voor een nieuwe Passie-productie in 2022. Men geeft aan dat het een buiten-voorstelling wordt in de stijl van de populaire televisieprogramma's van Nick en Simons 3-Sterren-camping en de Beste Zangers. 

Ze geven ook aan dat het een relaxte sfeervolle show wordt, met een grote verscheidenheid aan mooie muziek en natuurlijk opgevoerd door een geweldige band en topsolisten. De voorstelling heeft de titel gekregen van 'SunSet Garden' en gaat zich afspelen op een mooie buitenplaats in Noordwijkerhout met als achtergrond een ondergaande zomerzon.

Waar het precies gaat plaatsvinden blijft nog wel even geheim, maar de voorstellingsdata zijn al wel bekend en dat zijn vrijdag 24 juni, zaterdag 25 juni en zondag 26 juni 2022. De tijden volgen nog en ook wanneer de kaartverkoop van start gaat.

De organisatie van de 'Passie van Noordwijkerhout' zal vanaf nu tot 24 juni de dag van de eerste voorstelling, u geregeld via alle kanalen met berichten op de hoogte houden van laatste nieuws over 'SunSet Garden'. 

Zondag 1 mei kwam de nieuwe cast van muzikanten en solisten (worden later nog aan u voorgesteld) voor een groot gedeelte bijeen in Café van der Geest (zie foto's in de fotogalerij) en daar kregen zij uitgebreid uitleg over de nieuwe voorstelling.

Het enthousiasme is weer heel groot bij iedereen en ze gaan de komende tijd tot aan eind juni passievol aan de slag om u vervolgens, net als bij de vijf voorgaande voorstellingen (zie linken hieronder), weer een geweldige uitvoering op de planken te geven. 

5 > Passie levert met de voorstelling 'Winterhotel' een topprestatie. (foto's)

4,5 > Passie van Noordwijkerhout op tournee in La France. (foto's)

4 > Indrukwekkende uitvoeringen van DeusX Passie van Noordwijkerhout. (update foto's + filmpje)

3 > Een prachtig concert uitgevoerd door Passie van Noordwijkerhout. (foto's + update filmpje)

2 > Passie ll 'Noordwijkerhout in oorlogsjaren’. (update foto's) (filmpje)

1 > Noordwijkerhout helemaal in de ban van de 'Passie'. (update foto's + filmpje)

Foto's BON: eerste bijeenkomst 'SunSet Garden'.