Datum: 21-05-2022 - 07:51
01
me
'22
Opnieuw bezoekersrecord bij 12 jaar BON met de meeste bezoekers per maand.
Geschreven door Redactie BON

Opnieuw bezoekersrecord bij 12 jaar BON met meeste bezoekers per maand.

De laatste keer dat we als BON konden melden dat de nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk in een maand tijd, door het hoogste aantal bezoekers werd bezocht, in januari 2021 was. Iets meer dan een jaar later is er opnieuw iets feestelijk te melden. Want april 2022 sluiten we af met opnieuw een bezoekersrecord. Waarbij er toch weer meer bezoekers per maand onze nieuwswebsite wisten te vinden, dan ooit in 12-jarig bestaan van Blik Op Noordwijkerhout...

De maand april begon al op 1 april goed met het veel bekeken item van: Jesper Troost van Snackbar Willemse start Lunch-Restaurant Bakkie!. Vervolgens volgde al snel de opening van de Dierenhoeve en de bouw van acht wooneenheden voor starters op de Herenweg.

Op 3 april bleek een melding te water in Noordwijkerhout te zijn en niet in Sassenheim en deze werd gevolgd door het best bekeken nieuwsitem van de maand april, het incident op de Prinsenhofschool. Natuurlijk waren er ook deze maand weer een flink aantal familieberichten en won Guus Geluk het Tonneprossen  die dit keer gehouden werd in april.

De mozaïeken in De Zilk en de oldtimer-vrachtwagens trokken ook heel veel bezoekers. Alle nieuwsitems over de bloemencorso/mozaïeken in Noordwijkerhout werden vanzelfsprekend, na twee jaar niet kunnen vanwege corona, zeer goed bekeken. De traditionele lintjesregen en de Koningsdag mochten gelukkig in dit jaar weer rekenen op veel kijkers.

Als laatste veel bezochte nieuwsitem in april 2022 was de kasbrand op 28 april op de Van der Weijdenlaan. Al deze nieuwsitems en nog veel meer, zorgden voor een bezoekersrecord per maand in het 12-jarig bestaan van Blik Op Noordwijkerhout. 

Met veel plezier houden wij als BON de inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk (en ook daarbuiten) op veel verschillende gebieden op de hoogte over de nieuwsfeiten en het wel en wee in ons mooie dorpje. 

Blik Op Bollenstreek:
De BlikOp-collega's Wendy van Blik Op Noordwijk en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom en natuurlijk andere gemeenten. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijkerhout.
De website Blik Op Noordwijkerhout is, doordat we al 11 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terugzien bij bedrijven die als adverteerder (vaak al vele jaren) aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. 

Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoekt en die ligt hoger dan het aantal inwoners van de gemeente Noordwijk! Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijkerhout, dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..