28
apr
'22
Lentewandeling Nieuw Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.
Geschreven door IVN afdeling Leiden

Lentewandeling Nieuw Leeuwenhorst.

IVN (instituut voor natuureducatie) afdeling Leiden organiseert op zondag 1 mei om 10 uur een natuurwandeling door het landgoed Nieuw Leeuwenhorst, gelegen tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Hoewel bescheiden van omvang, kent het landgoed een zeer gevarieerde natuur, met oud en jong bos, waterpartijen en flinke stukken ruige weide. De aandacht zal vooral uitgaan naar het concert van zangvogels, de bomen en naar wat er allemaal in bloei staat...

Ook zal er iets verteld worden over de boeiende geschiedenis van het terrein. Het startpunt van de wandeling is de ingang aan de Gooweg 36 (parkeerplaats aan de andere kant van de Gooweg). De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar aanmelden is wel verplicht door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op de website van IVN Leiden, www.ivn.nl/afdeling/leiden , onder “Activiteiten” en “Natuurgebieden”.

Foto PR.