Datum: 21-05-2022 - 08:50
28
apr
'22
Welzijn Noordwijk workshop: Meer energie en balans als mantelzorger.
Geschreven door Welzijn Noordwijk

Welzijn Noordwijk workshop: Meer energie en balans als mantelzorger.

Mantelzorgen kost veel energie, dat weten we allemaal. Maar hoe kun je nu toch je mantelzorgtaken uitvoeren en tegelijkertijd fit blijven en je energiek voelen? Op donderdagavond 12 mei van 19:00-21:00 uur op Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk zal Vera Verhoeven, Vitalititeitscoach en zelf mantelzorger deze avond begeleiden. De workshop gaat over balans houden in je energiehuishouding. De kern hiervan is verminderen van stress, door op een...

slimme manier jezelf op te laden en focus te houden. Je kijkt deze avond door een andere bril naar jouw manier van omgaan met je energie. Je krijgt handige tips en nieuwe informatie op het vlak van communicatie en focus houden. Hierdoor kun je de volgende dag al starten om anders met je energie om te gaan, zonder dat je minder dingen doet.

Door gedurende je dag activiteiten op een andere wijze uit te voeren hou je meer energie over en zit je beter in je vel. Wil je deelnemen aan deze workshop, geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 071-7114334.