Datum: 06-07-2022 - 11:45
27
apr
'22
Bibliotheek Online Walk & Talk 'Werken naar je dromen en doelen'.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: 'De Stress de Baas'.

Tijdens de Walk & Talk van maandag 9 mei van 19.30-21.00 uur in de bibliotheek van Noordwijkerhout geeft Evert Blankensteijn de workshop De stress de baas. Stressklachten zoals piekeren, vermoeidheid, onnodige spanningsklachten, een kort lontje, slaapproblemen kunnen de gezondheid ondermijnen en de mentale veerkracht onderuit halen. Evert legt uit wat er precies wordt bedoeld met stress en wat de effecten zijn wanneer iemand last heeft van te veel..

of langdurige stress. In deze workshop wordt ook uitgelegd wat je er tegen kunt doen.  Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: eigen stresssignalen herkennen, hersteltechnieken voor directe ontspanning en kalmte en grip krijgen op stressfactoren. Deelname is gratis, maar wel graag aanmelden via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk 

Walk & Talk
Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van Walk & Talk is om te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je samen met andere werkzoekenden, bij Walk & Talk.

Praktische informatie
Walk & Talk Noordwijkerhout | De stress de baas
Datum: 9 mei 2022
Tijd: 19:30-21:00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: Gratis
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk 

Foto PR.