27
apr
'22
Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen in Munnekeweij.
Geschreven door Alzheimer Café Noordwijkerhout / Teylingen

Alzheimer Café in Munnekeweij thema: Communicatie en taal bij dementie.

Een gebaar zegt meer dan 1000 woorden. Wie kent deze uitdrukking niet! En dit geldt mogelijk nog sterker voor mensen met dementie. Voor hen is de complexheid van taal niet vanzelfsprekend meer te volgen. Hoe kun je elkaar dan wel bereiken? In het gesprek met onze gast, logopediste Samantha Marcelissen, zullen er mooie voorbeelden genoemd worden om een goed contact met elkaar te vinden. Het Alzheimercafé vindt plaats op maandag 9 mei...

Het café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Adres: Tuinzaal Munnekeweij, Via Antiqua 25, 2211 HW Noordwijkerhout. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor meer informatie: Mevrouw W. van der Kwaak, tel 06 46033996, bereikbaar op woensdag 4 mei tussen 16:00 en 17.00 uur.

Het Alzheimercafé Noordwijkerhout/Teylingen is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Veel informatie over dementie kunt u ook vinden op de website www.dementie.nl.