25
apr
'22
Inschrijving Avondvierdaagse Noordwijkerhout gestart.
Geschreven door Avondvierdaagse Noordwijkerhout

Inschrijving Avondvierdaagse Noordwijkerhout gestart.

We kunnen weer! Van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni 2022 zal de Avondvierdaagse gewandeld worden in Noordwijkerhout. Net als voorgaande edities zal alleen de 5 kilometer gelopen worden. We starten elke avond in het centrum van ons dorp, bij de Witte Kerk, en zullen in vier avonden alle wijken van ons dorp bezoeken. Natuurlijk zal een gezellig deuntje niet ontbreken. Op vrijdagavond zal de Dorpsstraat omgedoopt worden tot de Via Valea...

om alle wandelaars daar feestelijk te onthalen. Inschrijven kan vanaf nu via www.sjorssportief.nl. Bij inschrijving en betaling van € 4,00 ontvang je na vier avonden wandelen een mooie medaille! De stempelkaarten zullen enkele dagen van tevoren via de basisscholen worden uitgedeeld.

Kun of wil je niet alle avonden lopen, maar wil je wel een leuk bewijs van deelname? Houd dan de media in de gaten voor meer informatie hierover! Liever fysiek inschrijven? Dat kan vanaf 27 mei bij het VVV.

Bent u niet zo’n wandelaar, maar wilt u wel op een andere manier betrokken zijn bij de Avondvierdaagse? We zijn heel blij als u zich dan wilt aanmelden als verkeersregelaar. Stuur voor meer informatie of aanmelding een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen heel veel kinderen en volwassenen te mogen begroeten aan de start!