Datum: 30-03-2023 - 16:05
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

23
apr
'22
Kinderen Sint Victorschool helpen mee met steken van corsowagen en mozaïek. (foto's)
Geschreven door Sint Victorschool
Foto's Redactie BON

Kinderen Sint Victorschool helpen mee met steken van corsowagen en mozaïek. (foto's)

Deze week is Groep 8 van de Sint Victorschool knallend van start gegaan met de eindcito. Dit heeft de school voor de kinderen afgewisseld met leuke activiteiten. 15 leerlingen van Groep 8 zijn afgelopen donderdagmiddag op de fiets naar de hal in Sassenheim geweest, om te helpen bij het steken aan de corsowagen van Corsogroep KAVB Noordwijkerhout. De andere leerlingen hebben donderdagmiddag op school...

 geholpen bij het steken aan het mozaïekproject voor rond de Witte Kerk. Eerder al hebben vier leerlingen: Suné, Lucia, Charlotte en Brendan een ontwerp gemaakt.

In het thema 'Making Memories en Freedom' hebben ze een camera gemaakt waar een ouderwets fotorolletje uit rolt. Daarop staat het woord vrij van vrijheid, een regenboogvlag wat staat voor dat je mag zijn wie je bent en een vuist wat staat voor power.

Groep 7 heeft geholpen bij het ritsen van de bloemen en in de pauze vonden nog veel meer leerlingen het interessant om te helpen. Het was erg leuk en gezellig om met elkaar dit project weer te kunnen volbrengen.

Wij willen alle ouders bedanken die de afgelopen dagen mee hebben geholpen aan dit project en Ilona bedankt voor de coördinatie.

Foto's PR.