Datum: 21-05-2022 - 07:31
22
apr
'22
Bloemmozaïeken 2022 met 14 deelnemers in Noordwijkerhout. (update > 21-4 15.00 uur)
Geschreven door Redactie BON

Bloemmozaïeken 2022 met 14 deelnemers in Noordwijkerhout. (update > 22-4 13.00 uur)

Woensdag 20 april werd overdag door organisator Nico Koomen met hulp, de bloemenmozaïek-plateaus weer geplaatst rondom de Witte Kerk en ook elders in het dorp (St. Jozefkerk, Munnekeweij). Er hebben zich dit jaar, na helaas een coronapauze van twee jaar, gelukkig toch weer veertien deelnemers aangemeld, die ook allemaal meedoen met de wedstrijd 'Mooiste mozaïek 2022', waarbij de winnaar op zaterdag 23 april....

bekend gemaakt zal worden (zie BON). Woensdagavond en donderdag zijn een aantal deelnemers al van start gegaan met het leggen van de eerste mozaïeken en kregen al veel bekijks van dorpsgenoten en toeristen.

Achter de schermen is men in bollenschuren, scholen en kinderdagverblijf, als voorbereiding ook druk bezig geweest met het steken van de mozaïeken zoals o.a. Smallsteps Duinrakkers Kinderdagverblijf en BSO (zie foto's).

Het is nu vrijdag in het begin van de middag en de meeste mozaïeken zijn nagenoeg klaar en u kunt ze in de loop van de middag zelf gaan bewonderen. Het weer werkt met een lekker zonnetje heel goed mee, we boffen maar weer.

Foto's donderdag en vrijdag tot 13.00 uur > BON en PR.