Datum: 31-03-2023 - 17:53
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

21
apr
'22
Cliënten Raamwerk helpen mee met steken van Raamwerk praalwagen.
Geschreven door Raamwerk
Foto's Redactie BON

Cliënten Raamwerk helpen mee met steken van Raamwerk praalwagen.

Raamwerk doet dit jaar met een eigen praalwagen mee aan het Bloemencorso in de Bollenstreek. Op woensdag 20 april hielpen cliënten van Raamwerk de Lissesche IJsclub vol trots mee met het steken van de bloemen. De cliënten genoten van alle pracht en praal die er te zien was in de hal. Het was een heel gezellige middag, waar er naast het harde werken ook nog tijd was voor een lekker stukje taart! Wim, die vroeger zelf in de bollen zat trapte af met de eerste steek...

Daarna hebben de andere cliënten ook narcissen in de praalwagen gestoken. Ook kregen de cliënten van de organisatie een mooi speldje van het bloemencorso opgespeld.

‘Sla je vleugels uit in de zorg!’ Die oproep doet Raamwerk met de praalwagen. De reusachtige meeuw op de wagen staat symbool voor het uitslaan van je vleugels.

Op vrijdag 22 april is de praalwagen te zien tijdens het verlichte corso in Noordwijkerhout en zaterdag 23 april tijdens het Bloemencorso van de Bollenstreek. Lissesche IJsclub, hartelijk bedankt voor jullie inzet voor Raamwerk.

Deelnemer Raamwerk: Sla je vleugels uit.
En kies voor de gehandicaptenzorg. Die oproep doet Raamwerk met deze praalwagen. De reusachtige meeuw uit het logo staat symbool voor het uitslaan van je vleugels. Het landschap benadrukt het werkgebied van Raamwerk, de duin- en bollenstreek.

Ontwerp: hoofdarrangeur 2020
Arrangement: Jeroen Kip
Steekwerk: Lissesche IJsclub

Foto PR.