Datum: 06-06-2023 - 07:33
20
apr
'22
NSL Omloop van Noordwijkerhout gaat virtueel.
Geschreven door NSL - Noordwijkerhoutse Strandlopers
Foto's Redactie BON

Omloop van Noordwijkerhout: De mooiste Halve Marathon van de Bollenstreek.

Geniet op zondag 1 mei van een halve marathon door de duinen, over het strand (!) en langs de bloeiende bollenvelden rondom Noordwijkerhout tijdens de Omloop van Noordwijkerhout.  Kenners noemen het de mooiste Halve Marathon van de Bollenstreek! De parcoursen van de 5 en 10 km zijn vernieuwd en de moeite waard. Dit is de één na laatste wedstrijd van het Zorg & Zekerheid Circuit, een hardloopwedstrijd ..

op de afstanden 5, 10 en 21,1 km. Dit jaar zijn de parcoursen vernieuwd en verbeterd. De nieuwe routes van de 5 en 10 km gaan over een geheel verhard parcours langs de in bloei staande bollenvelden en door Noordwijkerhout. Bij de halve marathon is er een uniek parcours door het bos, de duinen en (nieuw!) over het strand.

Ook is er gekozen voor een nieuwe startplek bij voetbalvereniging Sint Bavo (VVSB). Meer informatie en inschrijving op de website van de NSL: www.av-nsl.nl Ook voor het verkennen van de parcoursen. 

Vrijwilligers gezocht!
Loop jij (helaas) niet mee met de Omloop, maar vind je het wel leuk om te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger! Daarmee help je mee om er een veilige en fijne wedstrijd van te maken voor deelnemers en organisatie. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto Sandra Aartman.