18
apr
'22
Kindercorso gaat weer rijden door het 'Hart van de Bollenstreek' Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

Kindercorso gaat weer rijden door het 'Hart van de Bollenstreek' Noordwijkerhout.

Het Kindercorso zal, na een coronapauze van twee jaar, weer gaan rijden door het 'Hart van de Bollenstreek' Noordwijkerhout op donderdagavond 21 april. Om 18.00 uur is het verzamelen op het Marktplein, waar vervolgens gezamenlijk de fietsjes, bolderkarren, stepjes en degelijke worden versierd, samen met de hulp van ouders. (bloemen en materialen worden aangeboden). De fietsjes mogen ook al thuis versierd worden en dat...

zal helpen in verband met de verwachte drukte. Om 19.00 uur zal het kindercorso van start gaan met de opening door kinderburgemeester Tess van Eijk en burgemeester Wendy Verkleij van de gemeente Noordwijk. De kleurrijke kinderstoet gaat onder muzikale begeleiding van Drumfanfare Altesa uit De Zilk van start en na afloop is er voor ieder een vaantje en iets te drinken.

De route loopt vanaf het Marktplein via de Havenstraat, Zeestraat, Victoriberg, Dorpsstraat, Havenstraat en eindpunt Marktplein. Om dit kindercorso veilig te laten verlopen, is het centrum op die dag afgesloten voor al het verkeer van 18:00 tot 21:00 uur, behalve voor voetgangers.. Als er nog ouders/kwekers zijn die bloemen over hebben voor de kindercorso graag een telefoontje naar Nico Koomen 06-51588709.

Foto's editie 2019 BON.