Datum: 31-03-2023 - 19:04
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

17
apr
'22
Een zeer gezellig, zonnig en druk bezocht 'Beers & Tulip's Festival' aan het Oosterduinsemeer. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Een zeer gezellig, zonnig en druk bezocht 'Beers & Tulip's Festival' aan het Oosterduinsemeer. (foto's)

Van vrijdag 15 april t/m woensdag 27 april staat het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout in het teken van bloemen met het event 'Full Bloom'! Op diverse plekken rondom het meer wordt de schoonheid van de bloemenperiode zichtbaar gemaakt. In combinatie met lekker eten en drinken en diverse activiteiten wordt het voorjaar gevierd en de Bollenstreek in het zonnetje gezet. Het 2 weken durende event 'Full Bloom'...

is een initiatief van de eigenaren van restaurants Como & Co en MAMA. Beide zaken zijn gelegen aan het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout. Met 'Full Bloom' willen zij inspelen op de pracht van de in bloei staande velden in de Bollenstreek. (zie foto's)

Door middel van fotogenieke spots, versierde objecten, originele mozaïek en vooral veel bloemen, wordt de west- en zuidoever van het ‘Comomeer’ omgetoverd tot een trekpleister voor jong en oud. 'Full Bloom' betekent ook diverse sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden en verschillende live muziek acts.

Op zaterdag 16 april 2022 organiseerden de eigenaren van Como & Co en MAMA voor de vijfde keer het gratis 'Beers & Tulips' festival. Een uniek festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek – vers, gekleurde bloemen – hand in hand gingen. Diverse bierbrouwerijen uit de streek tapten hun meest speciale biertjes.

Mede door het mooie weer en dat we de afgelopen twee jaar door de coronapandemie niet zoveel konden organiseren, was het extra druk aan het Oosterduinsmeer en dus was het goed toeven Como & Co en MAMA voor een lekker drankje en hapje en een goed stukje muziek.

Foto's BON.