Datum: 25-06-2022 - 15:58
15
apr
'22
Nieuws+uitslagen bridge: Het Juiste Bod, Gambri, BC De Schelft, Gezelligheid Troef in Noordwijkerhout.
Geschreven door Bridgeverenigingen/clubs Noordwijkerhout

Nieuws+uitslagen bridge: Het Juiste Bod, Gambri, BC De Schelft, Gezelligheid Troef.

Noordwijkerhout is verschillende bridgeverenigingen en bridgeclubs rijk en heel wat dorpsgenoten beleven veel plezier aan dit kaartspel. De uitslagen kunt u iedere week bekijken op Blik Op Noordwijkerhout. We geven u nieuws, verslag en uitslagen van de Bridgevereniging Gezelligheid Troef, Bridgeclub De Schelft, Bridgeclub Het Juiste Bod en van Senioren Bridgeclub Gambri. Gelukkig kan er na een lange corona-pauze...

weer gebridged worden, Seniorenbridgeclub Gambri is als eerste weer van start gegaan. Hierbij nieuws, een eventueel verslag en de uitslagen.

* Seniorenbridgeclub Gambri 
> Uitslagen donderdag 14 april. (pdf)

* Bridgeclub Het Juiste Bod:
> Uitslagen woensdag 13 april. (pdf)

Jubilarissen in het zonnetje gezet.

Na twee jaar coronamaatregelen zijn tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van bridgevereniging 'Het juiste bod', maar liefst 12 jubilarissen in het zonnetje gezet. Alle jubilarissen zijn 25 jaar lid van de vereniging, zij ontvingen een cadeaubon en een mooie bos bloemen. Doordat er een aantal weken niet gespeeld kon worden door de coronamaatregelen gaat de vereniging nu door t/m 18 mei. De zomerbridge gaat dit jaar ook weer van start en begint op 8 juni en loopt door tot 24 augustus, we hopen u dan ook weer te zien.

* Bridgeclub De Schelft: 
> Geen uitslagen deze week.

* Bridgevereniging Gezelligheid Troef 
> Geen uitslagen deze week.