Datum: 13-08-2022 - 01:51
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
14
apr
'22
Zaterdag 16 april 'Beers & Tulip's Festival' aan het Oosterduinsemeer. (foto's Events 'Full Bloom') in Noordwijkerhout.
Geschreven door Como & Co en MAMA

Zaterdag 16 april 'Beers & Tulip's Festival' aan het Oosterduinsemeer. (foto's event 'Full Bloom')

Van vrijdag 15 april t/m woensdag 27 april staat het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout in het teken van bloemen met het event 'Full Bloom'! Op diverse plekken rondom het meer wordt de schoonheid van de bloemenperiode zichtbaar gemaakt. In combinatie met lekker eten en drinken en diverse activiteiten wordt het voorjaar gevierd en de Bollenstreek in het zonnetje gezet. Het 2 weken durende event 'Full Bloom'...

is een initiatief van de eigenaren van restaurants Como & Co en MAMA. Beide zaken zijn gelegen aan het Oosterduinsemeer in Noordwijkerhout. Met 'Full Bloom' willen zij inspelen op de pracht van de in bloei staande velden in de Bollenstreek.

Door middel van fotogenieke spots, versierde objecten, originele mozaïek en vooral veel bloemen, wordt de west- en zuidoever van het ‘Comomeer’ omgetoverd tot een trekpleister voor jong en oud. 'Full Bloom' betekent ook diverse sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden en verschillende live muziek acts.

Zaterdag 16 april het 5e 'Beers & Tulips' festival.
Op zaterdag 16 april 2022 organiseren de eigenaren van Como & Co en MAMA voor de vijfde keer het gratis 'Beers & Tulips' festival. Een uniek festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek – vers, gekleurde bloemen – hand in hand gaan. Diverse bierbrouwerijen uit de streek tappen hun meest speciale biertjes.

Verschillende foodstands zorgen voor een lekkere hap en verrassende live muziekacts maken de dag compleet. Zo zorgt onder andere Radio de Koperen Hond voor lekkere dansplaatjes met een te gekke twist. 

Het terrein (strandje) voor restaurant MAMA wordt omgetoverd tot een ware bloemenzee waar alle zintuigen worden geprikkeld. Laat je opnieuw verbazen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft!

Ook voor de kleine bezoekers is er van vrijdag 15 april t/m maandag 18 april genoeg vertier met een speciaal Paasbos tussen Como & Co en MAMMA in, waarbij de kinderen door middel van eieren zoeken in het bos diverse opdrachten gaan uitvoeren. Klik hier voor meer info.

'Beers & Tulips' start om 12:00 uur. Om 20:30 uur verplaatst het feest zich naar de binnenruimte van MAMA voor een afterparty tot 01:00 uur. Het festival heeft een gratis toegang met gratis parkeermogelijkheid. Bekijk hier alle relevante informatie.

Foto's PR.