Datum: 16-08-2022 - 20:58
13
apr
'22
Golf op zijn Durps op Koningsdag in Noordwijkerhout.
Geschreven door Oranjevereniging NWH

Golf op zijn Durps op Koningsdag.

Straatgolf is het spel dat op dit moment de potentie heeft om de snelst groeiende bezigheid van Nederland te worden. Straatgolf is te beoefenen door jong en oud. De belangrijkste elementen van gezelligheid zijn nog altijd, een beetje actie, beetje relaxen, lekker lachen en toch ook dat stukje sensatie. Straatgolf heeft al deze elementen in zich. Als pilot dit jaar gaat de Oranjevereniging Noordwijkerhout dit ook in ons mooie dorp organiseren...

Vanaf 11.00 uur zal er gestart worden op De Brink. Daar zullen wij de eerste uitleg geven en jullie de benodigde materialen, een speciale ‘golfclub’ met natuurlijk een aangepaste bal, meegeven. Er wordt gestart bij hole 1. Dit jaar zullen er 12 bijzondere holes op diverse locatie in het dorp bespeeld kunnen worden.

Te veel verklappen doen we niet, wel zijn we zelf heel enthousiast en hopen u 27 april te zien. Wel graag vooraf aanmelden. Aangezien er achter elkaar gestart zal worden is het voor ons het handigste u een starttijd te geven. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,50 en voor donateurs € 4,00. Voor inschrijvingen en overige informatie verwijzen wij u naar de website www.ovnwh.nl.

Met vriendelijke Oranjegroet,
De commissie Golf op zijn Durps

Foto PR.