Datum: 16-08-2022 - 21:43
12
apr
'22
Géén Midwinter Oranjedrive in januari 2022 maar mogelijk verschoven.
Geschreven door Oranjevereniging NWH

Klaverjassen met de Oranjevereniging op Koningsdag.

De Oranjevereniging Noordwijkerhout organiseert op Koningsdag, 27 april, de ‘Koningsdrive’. In januari is de Midwinter Oranjedrive helaas niet doorgegaan. Voor de enthousiaste klaverjasser hebben we daarom besloten dit jaar de ‘Koningsdrive’ te organiseren. Er zal worden geklaverjast op z’n Rotterdams. Iedereen kan individueel meedoen. Geen teams. De prijzen ja, ja… vleesbonnen en lekkere worsten ontbreken nu ook niet. Als kers op de taart is er de loterij...

In de donateursloterij zijn ook taarten van de partij. Neem wel uw donateurskaart mee om mee te dingen naar deze extra prijzen! Niemand gaat met lege handen huiswaarts. U bent van harte welkom in De Parade aan de Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

De zaal is open vanaf 13.15 uur. De wedstrijd start om 14.00 uur. U wordt ontvangen met een gratis kopje koffie/thee. Tijdens de 3 te spelen hekjes wordt rondgegaan met een schaal hapjes.

Inschrijven kan heel gemakkelijk via de site van de Oranjevereniging. Op www.ovnwh.nl is een inschrijfformulier te vinden en verdere informatie. In het Victorhuis en in De Maasgaarde zal vooraf een intekenlijst liggen voor de plaatselijke klaverjassers.

U kunt Inschrijven of intekenen tot 20 april. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00. Bij voorinschrijving is voor donateurs het inschrijfgeld € 6,00. Indien er nog plaatsen vrij zijn is inschrijven op 27 april aan de deur mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt dan voor iedereen € 10,00.

Bent u nog geen donateur? Dan kunt u natuurlijk donateur worden. Dit kan via onze site maar ook op de middag zelf. Voor maar € 7,50 per jaar speelt u dan mee voor een taart en steunt u tevens de Oranjevereniging.

Dus kom gezellig met uw partner, kaartmaat of vriendenclub en beleef de Koningsdag met vele andere enthousiaste klaverjassers.

Tot dan!
De commissie ‘Koningsdrive’.