Datum: 30-05-2023 - 20:16
10
apr
'22
Bakje fleurige voorjaarsbloemen en bezoek Keukenhof voor gasten Zonnebloem afd. De Zilk. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem De Zilk
Foto's Redactie BON

Bakje fleurige voorjaarsbloemen en bezoek Keukenhof voor gasten Zonnebloem afd. De Zilk. (foto's)

Op 21 maart bij het begin van de lente werden de gasten van de Zonnebloem afd. De Zilk verrast met een bakje fleurige voorjaarsbloemen. De bakjes werden aangeboden door Wed. A. van Haaster en Zonen BV. Het bestuur heeft als tegen prestatie een bedrag voor de vluchtelingen uit Oekraïne ter beschikking gesteld. Bij het bakje met de voorjaarsbloemen kregen de gasten een mooi gedicht waarin vermeld werd...

dat de vrijwilligers al heel druk bezig waren om leuke uitstapjes te bedenken. Het eerste uitstapje was op woensdag 6 en donderdag 7 april een bezoek aan de Keukenhof. De dagen ervoor werkte het weer niet echt mee, maar gelukkig liet het zonnetje zich geregeld zien.

Er was wel een koude wind maar met een warme plaid om de benen konden de gasten genieten van de prachtig aangelegde perken met tulpen, hyacinten en narcissen. 

In de paviljoens was ook genoeg te zien. Orchideeën in het Julianapaviljoen, rozen in het Oranjepaviljoen en allerlei bloemen in het Willem Alexander paviljoen. In dit paviljoen genoten de gasten ook van een kopje koffie/thee met appeltaart. Het waren gezellige middagen en de gasten hebben weer genoten!

Foto's Zonnebloem De Zilk.