Datum: 06-07-2022 - 11:38
09
apr
'22
Guus Geluk winnaar Tonneprossen 2022. (foto´s + prosfilmpje winnaar)
Geschreven door Redactie BON

Guus Geluk winnaar Tonneprossen 2022 (foto´s + filmpjes 5 deelnemers)

Het is de Tonneproscommisie der Kaninefaaten uiteindelijk toch nog gelukt om samen met Prins Heen-en-Weer een geweldige avond vol humor te organiseren bij het Tonneprossen in Residentie Café Van der Geest. De kandidaten die afgelopen januari al klaar stonden om te gaan wedijveren om de Jaap Aartman Bokaal hebben toen al, na de afgelasting door de corona, in gezamenlijkheid besloten om samen op 8 april ook mee te doen....

Het beloofde daarom vrijdagavond weer een waar spektakel met veel terugkijken op nieuwtjes te worden en dat werd het vijf deelnemers voor de prijzen en wat extra's optredens. Zoals altijd wordt deze avond geopend met een blije welkomstpros door de regerende Prins der Kaninefaaten en dit keer is dat Prins Heen-en-Weer. 

Tenminste dat dacht hij.... want als eerste kwam vriend Sander Griekspoor met een pros in de Tonneproston, wat voor Prins Heen-en-Weer flink teruggreep is in zijn verleden. Voor Prins Heen-en-Weer was dit destijds zijn eerste pros, maar voor Gerrit Rotteveel alweer de tweeëndertigste pros.

De andere deelnemers waren: Guus de Jong, Thijs Bakker, Dirk van der Voort, Jeroen Damen en André van der Vossen. De juryleden van de 'Van den Bergen' Peter, Ria en Kees, waren er weer als vanouds bij om de deelnemers van commentaar te voorzien en uiteindelijk voor een volle Café Van der Geest te jureren.

Aan het eind van de avond werd, in het bijzijn van wethouder Roberto ter Hark en burgemeester Wendy Verkleij en echtgenoot, natuurlijk de winnaar van Tonneprossen 2022 in Kokkerhout bekend gemaakt. 

Na een kortstondige onderhoud werd al snel de winnaar van Tonneprossen 2022 door de jury bekendgemaakt. Guus Geluk kreeg terecht de Jaap Aartman Bokaal uitgereikt uit handen van Prins Heen-en-Weer & Prinses Ciclista. 

U kunt de filmpjes van de vijf deelnemers hieronder bekijken en de foto's staan in de fotogalerij. 

Tonnepros winnaar 2022 Guus Geluk (Guus de Jong)

* Tonnepros deelnemer (2e plaats) 2022: Meester Jeroen (Jeroen Damen)

Tonnepros deelnemer (2e plaats) 2022: Dirk Deurmat (Dirk van der Voort)

Tonnepros deelnemer (2e plaats) 2022: Ab de Astronaut (André van der Vossen)

Tonnepros deelnemer (2e plaats) 2022: Thijs, Hendrik, Jan-Willem, Boudewijn Boulangé (Thijs Bakker)

Foto's BON.