Datum: 25-06-2022 - 15:38
08
apr
'22
ODI en HTIOS voeren gezamenlijk toneelvoorstelling op in tijdelijke Schelft en De Muze.
Geschreven door ODI - HTIOS

ODI en HTIOS voeren gezamenlijk toneelvoorstelling op in tijdelijke Schelft en De Muze.

We mogen weer. Half april wordt het blijspel 'Opvolging verzekerd' op de planken gebracht. HTIOS en ODI zijn blij dat ze nu eindelijk weer een voorstelling kunnen gaan opvoeren. Na 2 keer een uitvoering van een veel gerepeteerd toneelstuk te hebben moeten afblazen vanwege de corona, de posters hingen al in het dorp, rekenen we erop dat het dit keer wel door mag gaan. 'Opvolging verzekerd' is een blijspel...

geschreven door Hub Fober. Een kostbare diamant verdwijnt tijdens een sieradenexpositie in het dorp. Plots duiken er allemaal vreemde gasten op in het kleine plaatsje, met een vrolijke zoektocht naar de diamant tot gevolg.

De 9 spelers van HTIOS en ODI hebben tijdens de coronaperiode via Teams o.l.v. regisseur Annette de Zwart steeds gerepeteerd, zodat zij helemaal klaar zijn om het stuk op te voeren. Dat wordt een ouderwets avondje lachen.

Het mag eindelijk weer. Spannend een optreden in onze tijdelijke Schelft. Heeft u het al van de binnen kant bewonderd? Dan is nu uw kans.

Vrijdag en zaterdag 15 en 16 april in de tijdelijke Schelft.
Vrijdag en zaterdag 22 en 23 april in De Muze.

Aanvang 20:00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Informatie over kaartverkoop: Donateurs en sponsors gratis, vrije kaartverkoop € 10,-. Meer info over kaarten en reserveren op: www.toneelvereningingodi.nl en www.toneelvereniginghtios.nl. Benieuwd naar de spelers? Ga naar Facebook.com/toneelverenigingODI. De spelers stellen zichzelf aan u voor.

Foto's PR.