07
apr
'22
Welzijn Noordwijk: Ontmoet nieuwe vrienden tijdens de vriendschaps-speeddates.
Geschreven door Welzijn Noordwijk
Foto's Redactie BON

Welzijn Noordwijk: Ontmoet nieuwe vrienden tijdens de vriendschaps-speeddates.

Lekker ergens een kop koffie drinken, een wandeling maken, een museum bezoeken of even winkelen. Dit zijn allemaal dingen die je prima alleen kan doen, maar is het niet leuker om dat soort dingen met elkaar te delen. Waar leer je die andere mensen nou eigenlijk kennen? En hoe kom je erachter of ze dezelfde interesses delen? Omdat je nou eenmaal niet zomaar met iemand bij de bakker in gesprek gaat...

bieden wij senioren de mogelijkheid om in een ongedwongen setting nieuwe mensen te ontmoeten. Na de eerdere succesvolle vriendschapsspeeddates in 2021 gaat Welzijn Noordwijk ook in 2022 weer een aantal vriendschaps-speeddates organiseren.

Vriendschaps-speeddate senioren op vrijdag 22 april.
Voor de senioren die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten, organiseren wij op vrijdagmiddag 22 april vanaf 15.00 uur in De Wieken, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk, een zogenaamde vriendschapsspeeddate. Aan deze speeddate kunnen 16 mensen meedoen.

Elke 7 minuten wissel je van plek, zodat je gelegenheid hebt om alle andere 15 mensen te spreken. Als het klikt, kun je contactgegevens uitwisselen. Met een hapje en een drankje wordt het een gezellige bijeenkomst. Alle inwoners uit de gemeente Noordwijk zijn welkom. Wees er op tijd bij, want vol is vol. Aanmelden kan t/m maandag 18 april.

Aanmelden
Heb je interesse in de vriendschaps-speeddate? Of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via 06-36153623.