Datum: 13-08-2022 - 02:27
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
06
apr
'22
Tweede editie Future Cup op Golfbaan Tespelduyn, golfcompetitie speciaal voor golfers van 16 t/m 30 jaar.
Geschreven door Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Tweede editie Future Cup op Golfbaan Tespelduyn, golfcompetitie speciaal voor golfers van 16 t/m 30 jaar.

Na de eerste succesvolle editie in 2021 wordt ook dit jaar de Future Cup georganiseerd. Een laagdrempelige competitie op Golfbaan Tespelduyn voor alle golfers in de leeftijdscategorie van 16 tot en met 30 jaar. Er wordt gespeeld in drie categorieën, waarbij de beste 4 resultaten tellen van de 6 speelrondes. “Het mooie van de Future Cup is met name het spelen met leeftijdsgenoten. We zagen direct na de eerste editie al...

dat zowel de jaarkaarthouders in deze leeftijdscategorie als de greenfee spelers elkaar ook naast deze competitie opzochten om te golfen en dat is natuurlijk waar we het voor doen,” aldus Jim Waasdorp, initiatiefnemer en organisator van de competitie. In tegenstelling tot vorig jaar zijn de speelrondes nu verdeeld over 6 dinsdagavonden in de maanden april tot en met september en de 1e ronde vindt plaats op dinsdag 12 april.

Voor een uitslag in de competitie dien je ten minste vier rondes te spelen, maar je bent ook van harte welkom als je één of twee rondes mee wilt doen. De competitiewinnaar van categorie 1 wint een 18-holes greenfee op de prachtige golfbaan van de Noordwijkse! Alle informatie en inschrijven via de website Future Cup - Golfbaan Tespelduyn.

Foto Maaike Petri.