Datum: 01-06-2023 - 10:35
05
apr
'22
Kees Kors erelid Close Harmony Zanggroep Dune & Forest.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Kees Kors erelid Close Harmony Zanggroep Dune & Forest.

Kees Kors uit Noordwijkerhout ontving op 3 april het erelidmaatschap van Close Harmony Zanggroep Dune & Forest. Een delegatie van het koor overhandigde bij hem thuis de bijbehorende oorkonde en bloemen. De ledenvergadering van Dune & Forest heeft unaniem besloten Kees tot erelid te benoemen, vanwege zijn grote verdiensten voor het koor. Kees was lid vanaf april 1997 tot januari 2015. Met zijn zuivere, diepe bas was hij een grote steun voor het gehele koor...

Bovendien zong hij de baspartij in het kwartet, dat bestond uit leden van het koor. Hij heeft zich bijzonder verdienstelijk gemaakt door jarenlang de partituren te digitaliseren met de muzieknotatie-programma’s Encore en MuseScore. Door dit tijdrovende werk belangeloos op zich te nemen heeft hij de mogelijkheden voor thuisstudie voor alle koorleden enorm verbeterd.

En daarmee heeft hij in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van het koor. Dune & Forest is hem hier heel dankbaar voor en heeft dit nu tot uitdrukking gebracht met het ere-lidmaatschap. De leden van het kwartet overhandigden hem de oorkonde, bloemen en een persoonlijk cadeau. Kees’ vrouw Angela zorgde met een drankje en een hapje dat het extra feestelijke middag werd.

Foto PR.