Datum: 25-06-2022 - 15:34
01
apr
'22
Van 16 t/m 19 mei de 25e Avondvierdaagse in De Zilk.
Geschreven door Stichting De Zilkse Stappers

Van 16 t/m 19 mei de 25e Avondvierdaagse in De Zilk.

Van maandag 16 mei tot en met donderdag 19 mei zal de Avondvierdaagse weer in De Zilk gelopen worden. Na het jubileumjaar 2019, waarin de Avondvierdaagse voor de 25e maal gelopen werd, kon niemand natuurlijk voorspellen dat het de volgende 2 jaar niet zou doorgaan, maar gelukkig kan het dit jaar weer. Met een iets gewijzigd bestuur hebben we de draad weer opgepakt en worden op dit moment de routes weer uitgestippeld, de vergunningen...

worden aangevraagd, de posters gemaakt etc. De inschrijfformulieren zullen weer op Brede School de Egelantier uitgedeeld worden en u kunt zich via internet aanmelden, hierover later meer. 

Er worden 2 afstanden gelopen, de 5 km en de 10 km, de routes zijn deels in duin en in de omgeving van De Zilk, de start is bij speeltuin de Duinrand. 

Starttijden zijn voor de 10 km om 18:00 uur en de 5 km om 18:30uur. U kunt alvast de wandelschoenen tevoorschijn halen en beginnen met inlopen. Verdere informatie zal nog volgen via internet en/of Facebook.

NB: Op de foto het 'nieuwe bestuur' met v.l.n.r. Michel van Zelst, Marco Pijnaker, Peter van Maris, Frans van der Ploeg sr., Ineke van Zelst en Frans van der Ploeg jr. Yda van der Ploeg ontbreekt nog op de foto.

Foto PR.