Datum: 06-06-2023 - 08:53
01
apr
'22
#Bollenstreekwandeling2022 door DE JONG Kampeer & Recreatie.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

#Bollenstreekwandeling2022 door DE JONG Kampeer & Recreatie.

Het is zover! De tweede editie van #Bollenstreekwandeling2022 georganiseerd door DE JONG Kampeer & Recreatie uit Hillegom-De Zilk staat weer klaar. Dit jaar heeft DE JONG wandelroutes van drie verschillende afstanden (5, 7 & 14 km) langs de mooiste bloemenvelden met een mix van narcissen, hyacinten en tulpen, leuke hoogtepunten/ activiteiten en heerlijke eet- en drinkgelegenheden gemaakt. De Bollenstreek is van oudsher de plek...

waar de bloemen van eind maart tot eind mei volop in bloei staan en hier vind je hyacinten, narcissen en tulpen. Over het algemeen staan eerst de narcissen in bloei, daarna de hyacinten en dan de tulpen. Kies je route, trek je wandelschoenen aan en ga goed voorbereid op pad!

Onderaan de verschillende routes is ook te zien of de route volledig autoluw is of dat er soms op enkele gedeeltes helaas gebruik moet worden gemaakt van een weg/fietspad. Tot slot zijn er diverse mogelijkheden om langs de route te parkeren. Je bepaalt daardoor zelf waar en wanneer je met de route begint.

Bekijk alle info over de Bollenstreekwandelingen2022 en download de wandelroutes op: Klik hier. Ook wandelliefhebber? Word lid van Wandelen en foto's in de bollenstreek (en omgeving) en vind nieuwe wandelmaatjes, wandelroutes en deel leuke foto’s van je wandelingen!

Foto's PR