Datum: 25-06-2022 - 15:18
31
mrt
'22
Landgoed in den Houte voortgang deelplannen: 7 exclusieve appartementen Bosrand, 52 koop/huurwoningen Lanen 4 in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte voortgang deelplannen: 7 exclusieve appartementen Bosrand en 52 koop/huurwoningen Lanen 4.

Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? Landgoed in den Houte biedt een grote variatie aan woningtypen. Vrijstaande woningen, herenhuizen, appartementen, 2-onder-1-kapwoningen, rijwoningen, zorgwoningen en kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap. In totaal worden ca. 700 woningen ontwikkeld...

2022 een jaar met veelbelovende plannen voor Landgoed in den Houte. In een nieuwsbrief geeft de projectontwikkelaar een update over de voortgang van de diverse deelplannen. (zie ook foto's)

Zeven exclusieve appartementen met parkzicht aan De Bosrand. (foto 1)
De Bosrand is een gebied in het noorden van het landgoed, omgeven door het groen. Houd je van de natuur maar niet van tuinieren? Dan is één van de zeven luxe appartementen in De Bosrand de ideale woonlocatie. Hier heb je uitzicht op het water en de Engelse tuin. De verkoop start dit voorjaar. Klik hier voor meer info.

De Lanen Deelplan 2, eerste woningen opgeleverd. (foto 2)
Het is altijd een bijzonder moment als de woning helemaal klaar is en wordt opgeleverd. Onlangs hebben we de eerste woningen van De Lanen 2 opgeleverd. We wensen de nieuwe eigenaren veel geluk in hun nieuwe woning!

Start bouw De Lanen Deelplan 3 (foto 3)
En daarmee is De Lanen nog niet af, want half april start de bouw van De Lanen Deelplan 3. Dit deelplan bestaat uit 54 stijlvolle woningen aan weerszijden van het Sint Bavopark. Hier woon je letterlijk in het hart van het Landgoed, en vlak bij het monumentale Sint Bavo gebouw! De Lanen – Deelplan 3 is verkocht!

Start verkoop De Lanen - Deelplan 4 (foto 4)
Het volgende deelplan dat in verkoop gaat, is De Lanen - Deelplan 4. Dit deelplan bestaat uit 52 woningen. 32 koopwoningen en 20 woningen worden aangeboden als sociale huurwoningen. In het tweede kwartaal van 2022 gaan de 32 koopwoningen in verkoop. Ook zal er meer informatie volgen over het sociale huuraanbod. Klik hier voor meer info.

Foto's PR