Datum: 30-06-2022 - 06:12
02
apr
'22
Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: Van Burn-out naar balans.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: Van Burn-out naar balans.

Op maandag 11 april van 19.30 - 21.00 uur tijdens de Walk & Talk in Noordwijkerhout geeft psycholoog Merel Hovestad de workshop Van Burn-out naar balans. Voor veel mensen is het een moeilijke tijd waarbij wordt geprobeerd om alle ballen in de lucht te houden zowel op het werk als privé. Na twee jaar lang COVID krijgen we nu te maken met angsten over de oorlog die speelt in Oekraïne. Er is natuurlijk voor iedereen wel een limiet...

aan zijn eigen veerkracht. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat we niet BURNOUT raken maar juist herstellen van deze overspanning? Merel Hovestad gaat in op hoe invloed uitgeoefend kan worden op de eigen fysieke fitheid, mentale fitheid en emotionele balans? Al deze lagen doen ertoe. De grote vraag is hoe heb jij invloed op die lagen? Dit gaan de deelnemers van de Walk & Talk vanavond leren door de ogen van een psycholoog!

Merel Hovestad heeft zich als psycholoog jaren verdiept in de psyche van de mens.  Maar vooral heeft zij zich gespecialiseerd in de oplossing voor  thema’s als overspannenheid (burn-out), trauma en angst en paniekklachten. De methode die ze hiervoor heeft ontwikkeld heet SMARTTAPPING. Daarover gaat ze deze avond ook het een en ander vertellen.  Deze methode is er ook om weer in BALANS te komen! Op alle lagen!

Deelname is gratis, maar aanmelden wel verplicht via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk.

Praktische informatie
Walk & Talk | Van Burn-out naar balans
Datum: 11 april
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: gratis
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk 

Foto PR.