Datum: 05-07-2022 - 03:22
29
mrt
'22
Hengelsportvereniging De Arnoud viert 50-jarig bestaan. (foto's)
Geschreven door HSV De Arnoud

Hengelsportvereniging De Arnoud viert 50-jarig bestaan. (foto's)

Zoals u al eerder in de plaatselijke pers heeft kunnen lezen bestaat de Hengelsportvereniging De Arnoud dit jaar 50 jaar en dit heugelijke feit werd op zaterdagmiddag 26 maart gevierd bij Café van der Geest. Ruim honderd leden waren aanwezig om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar de afgelopen jaren door te nemen. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd door de jubileumcommissie en werden ze door fotograaf J.P. in een schilderijlijst...

in de verenigingskleuren van De Arnoud geel en blauw, tevens de kleuren van Noordwijkerhout, op de foto gezet. Vervolgens werden de aanwezigen hartelijk welkom geheten door de secretaris Theo Augustinus, daar de voorzitter Piet Vlag wegens ziekte helaas deze middag niet aanwezig kon zijn. 

De jubileumcommissie was verheugd dat de echtgenoten van de overleden ereleden aanwezig konden zijn waaronder Miep Romijn de vrouw van de oprichter van onze vereniging Jan Romijn, El v/d Burg de vrouw van Mart v/d Burg en Riet van Gijlswijk de vrouw van Jaap van Gijlswijk, mannen die in de loop der jaren veel betekend hebben voor de vereniging. Helaas moest de vrouw van Tinus Zandbergen, Els, wegens ziekte afzeggen. 

Bij de oprichting telde de vereniging 60 leden en nu telt de vereniging meer dan 1500 leden en dat komt mede door goede bekendheid in de regio en het vele werk wat de leden zelf verrichten, waardoor we een bescheiden contributie kunnen heffen. 

De Arnoud telt momenteel vier leden die 50 jaar lid zijn, te weten J. v/d Hoorn, J. Rotteveel, L.A. van der Niet en Peter v/d Kwartel, zij kregen namens het bestuur een aandenken en een mooie bos bloemen aangeboden. 

Tijdens de receptie werden de aanwezige gasten verrast door een goochelaar die op onnavolgbare wijze zijn trukendoos opentrok en de aanwezigen met verbazing achterliet. Tijdens de receptie werd de wedstrijdsecretaris Piet ter Veen gehuldigd voor het feit dat hij 25 jaar in het bestuur zit en ontvingen hij en zijn vrouw Carina een waardebon en een bos bloemen. 

De gehele middag werden er op een groot videoscherm foto’s uit de oude doos vertoond en menig keer hoorde men van Oh ja, en weet je nog? De middag werd afgesloten met een heerlijk buffet en na afloop kregen de aanwezige gasten de kroniek 50 jaar HSV De Arnoud, een koeltasje met het logo van 50 jaar Arnoud en een potje met Tetjes mee naar huis. 

Al met al kan HSV De Arnoud terugzien op een geslaagde feestelijke middag van het 50-jarig bestaan.

Foto's JP Heemskerk.