Datum: 31-03-2023 - 18:44
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

28
mrt
'22
Palliam: (T)huis aan zee? Zorg ervoor en knoop mee.
Geschreven door Palliam
Foto's Redactie BON

Palliam: (T)huis aan zee? Zorg ervoor en knoop mee.

Op vakantie naar de kust. Dat klinkt aanlokkelijk, maar het is toch wat anders als het noodgedwongen is. Inmiddels hebben een aantal Oekraïense vluchtelingen hun onderdak gevonden in de pastorie van de Maria ter Zee kerk. Een veilige haven na weken van onzekerheid. De parochie Sint Maarten waar Palliam deel van uitmaakt geeft hiermee concrete invulling aan haar bijbelse opdracht om vluchtelingen te herbergen. Solidair zijn met hen die huis...

en haard hebben verlaten is mooi, maar tegelijk kost dat geld. De solidariteitsband is een manier waarop je iets heel concreets kunt bijdragen. Schaf je zelf daarom een doe-het-zelf zet aan en begin met k(n)open als teken van solidariteit met de vluchtelingen die in de bollenstreek een veilige woonplek hebben gevonden. Want met de solidariteitsband om je pols laat jij zien dat je deze mensen welkom heet in jouw eigen hart.

Van iedere Solidariteitsband is de netto opbrengst bestemd om direct financiële armslag te hebben voor onze nieuwe bewoners. Ben je niet zo een knoper? Er zijn ook kant-en-klare varianten aan te schaffen. Vermeld dan je polsmaat en onze vrijwilligers gaan voor je aan de slag. Heb wat geduld en hij komt vanzelf naar je toe. 

De Solidariteitsband is voor 7 euro te bestellen op de website van Palliam. Ben je niet zo bedreven met internet? Telefonisch bestellen kan ook. Bij één van de secretariaten van de kerken van de parochie Sint Maarten.

Foto PR.