Datum: 16-08-2022 - 05:21
25
mrt
'22
Corso Toerrit 10 april door de bloeiende bollenstreek.
Geschreven door Bloemencorso Bollenstreek

Corso Toerrit 10 april door de bloeiende Bollenstreek.

Hoe bijzonder is het om met de eigen auto een mooie route te rijden door de bloeiende bollenstreek? St. Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) organiseert op zondag 10 april een Corso Toerrit door de bloeiende regio. De ontvangst is om 08.30 uur bij That's Lease in Sassenheim. Onderweg haalt u de lunch op bij ABS Brouwer in Noordwijk. De prijsuitreiking met borrel en hapje is om 17.00 uur weer bij That’s Lease. Tijdens de prijsuitreiking...

met borrel einde middag is er gelegenheid om met elkaar na te praten. En om eindelijk het juiste antwoord te horen op die ene vraag… Rond de klok van 18.00 uur gaat iedereen weer op huis aan.

Inschrijven
Deelname aan de Corso Toerrit is op eigen risico en kost 150 euro per auto excl. btw voor de gehele dag. Per auto zijn 2 personen welkom. Wilt u meedoen, schrijf dan snel in via Corso Toerrit - Bloemencorso Bollenstreek (bloemencorso-bollenstreek.nl). Het aantal tickets is beperkt en de inschrijving sluit op 31 maart.

Achtergrond SVBB
Vorig jaar is de opzet van de stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) vernieuwd. Door het organiseren van evenementen zoals de Corso Toerrit en het corso-ontbijt van 21 april, wil de vriendenstichting gedurende het jaar warm contact houden met alle Vrienden en Business Partners. Vrienden en Business Partners zijn mensen en organisaties die het bloemencorso een warm hart toedragen.

Zij leveren jaarlijks een financiële bijdrage aan het grote evenement Bloemencorso Bollenstreek. Dit jaar bestaat het Bloemencorso Bollenstreek 75 jaar. Een jubileum dat feestelijk gevierd zal worden, want het grootste lentefeest van Nederland leeft. Bij de inwoners van de streek, in Nederland en ver daarbuiten.

Mede dankzij alle plaatsvervangende activiteiten die het bestuur van het Bloemencorso Bollenstreek organiseerde in april 2021 en 2020. Eind vorig jaar werd het evenement ingeschreven in de Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland.

Foto PR.