Datum: 30-03-2023 - 15:53
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!

 

21
mrt
'22
Vier dagen kermis tijdens de Oranjefeesten. (tonknuppelen naar vrijdagochtend)
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Vier dagen kermis tijdens de Oranjefeesten. (tonknuppelen naar vrijdagochtend)

De Oranjevereniging Noordwijkerhout mag al jaren de Oranjefeesten, met de daarbij behorende kermis voor u organiseren. Wij doen dat met veel enthousiasme en horen dat ook terug van de bezoekers en deelnemers. Als Oranjevereniging evalueren wij regelmatig onze activiteiten. Vanuit de Noordwijkerhoutse gemeenschap, scholen, horeca, NOV en de kermisexploitanten ontvangen wij regelmatig tips, ideeën...

en/of opmerkingen. Een veel gehoorde opmerking is of activiteiten meer richting het weekend verschoven kunnen worden. Het bestuur heeft met alle aanbevelingen van de afgelopen jaren, besloten om de doordeweekse kermis met één dag te verlengen. We beginnen dit jaar zoals alle jaren op de dinsdag maar we gaan door tot vrijdagavond. Wij gaan dit als pilot proberen.

Hiermee veranderd ook het programma, daarover komen we later met meer informatie. Boek voor dit jaar de dagen dinsdag 6 september tot en met vrijdag 9 september vast in de agenda. Alvast een tipje van de sluier opgelicht… het tonknuppelen zal in ieder geval naar de vrijdagochtend gaan.

Met een vriendelijke Oranje groet,
De Oranjevereniging Noordwijkerhout.