Datum: 25-06-2022 - 15:41
26
mrt
'22
Sportpark De Boekhorst klaar voor de officiële opening. (update dronefilmpje + foto's)
Geschreven door Redactie BON

Sportpark De Boekhorst klaar voor de officiële opening. (update dronefilm + foto's)

In 2017 werd er na lang en veel praten in de toenmalige gemeenteraad van Noordwijkerhout, de plannen gepresenteerd voor de noodzakelijke herinrichting van Sportpark De Boekhorst. In maart 2018 plaatsten we het eerste item op BON over 'De voortgang herinrichting Sportpark De Boekhorst', waarmee we u sindsdien op de hoogte hebben gehouden over voortgang van de werkzaamheden op het sportpark. Nu anno maart 2022...

is de herinrichting op nog wat kleine werkzaamheden na voltooid. Het is een prachtig nieuw sportpark geworden waar Noordwijkerhout trots op kan zijn en we hopelijk nog lang sportief van kunnen gaan genieten. Navraag leert dat er nog geen datum is voor een officiële opening van het sportpark, maar men wel van plan is om daar de komende tijd flink aandacht aan te gaan geven. We houden u op de hoogte. 

Onze drone-filmer Joop van der Weerd heeft de afgelopen tijd opnieuw (zie eerdere dronefilm maart 2021) met zijn drone boven het sportpark gevlogen, om via dronebeelden met een 'Blik Op van bovenaf' u het resultaat te laten zien van een nieuw Sportpark De Boekhorst. Tevens hebben we ook nog foto's met zicht vanaf de grond voor u.

Dronefilm Joop van der Weerd en foto's BON.