Datum: 25-06-2022 - 15:06
20
mrt
'22
Geslaagde voorjaarsmiddag van De Zonnebloem. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout

Geslaagde voorjaarsmiddag van De Zonnebloem. (foto's)

De Zonnebloem, afdeling Noordwijkerhout organiseerde afgelopen zaterdag 19 maart een voorjaarsmiddag met spel en muziek voor haar gasten. Het mooie weer hield echter de gasten niet om te komen en het was daarom een gezellige drukte in ‘t Victorhuis. Na een woord van welkom door de organisatie werd een ieder voorzien van een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje en werd er met de spelletjes begonnen. Al gauw hoorde je de sjoelstenen...


in de sjoelbakken door de poortjes glijden terwijl er aan andere tafels enthousiast werd geklaverjast en rummikuppen en triominos gespeeld werd. 

Na een uurtje werden de spelletjes opgeruimd wat voor velen veel te snel was. Toen elke gast was voorzien van een drankje en een heerlijke snack kwamen de Noortukse Vissersvrouwen hun muzikale talenten laten horen.

Dat iedereen genoot hoorde je door het enthousiaste meezingen van bekende liedjes. De gasten hadden het naar hun zin getuige het feit dat er spontaan werd ingehaakt voor een polonaise en enigen deden zelf een dansje. 

De Voorjaarsmiddag werd zodoende een succes dit mede door de sponsering van Arie de Winter, grond en heiwerk, Echte Bakker van Eeden, Keurslagerij Koot, de Lidl en door Henk Damen & Zn die voor elke Vissersvrouw een potje “tetjes” beschikbaar had gesteld.

De Zonnebloem, afd. Noordwijkerhout, kan weer terug zien op een zeer geslaagde middag, wat de langdurige coronaperiode geheel deed vergeten. 

Oproep.
Wanneer je dit leest en de foto’s heel gezellig vindt en dit ook wilt meemaken, er is plaats voor nieuwe vrijwilligers, dus meld je aan bij De Zonnebloem, contactpersoon, Mw. Betty van der Klugt, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 06-46628536.

Foto's Zonnebloem.