Datum: 18-08-2022 - 00:31
20
mrt
'22
Noordwijk Marketing, VVV’s en Outdoor4disabled organiseren 'Varen tussen de bollen'.
Geschreven door Organisatie 'Varen tussen de bollen'

Noordwijk Marketing, VVV’s en Outdoor4disabled organiseren 'Varen tussen de bollen'.

Vaar met ons mee tussen de bollenvelden. Geniet van de kleuren en geuren van de velden die vol in bloei staan. Dichterbij de bloeiende bollenvelden kunt u niet komen! In samenwerking met Noordwijk Marketing, VVV’s Noordwijk(erhout) en Outdoor4disabled / de Strandrups organiseert Bob on Board boottochten in de Bollenstreek. Men vaart gedurende 5 weken met de H.M. Giethoorn tussen de bollenvelden.

Vanaf 2 april tot en met 6 mei, vertrekt de boot om 13.00 uur voor een anderhalf uur durende tocht. Er kunnen 28 personen mee aan boord, waarvan 5 rolstoelen. Er is een rolstoellift aanwezig. Mocht de belangstelling groter zijn dan 28 personen, dan wordt er een tocht toegevoegd. Kijk op de website voor beschikbaarheid. www.bobonboard.nl 

Reserveren kan via: www.sloepennetwerk.nl/arrangementen/varen-tussen-de-bollen of bij de VVV’s in Noordwijk en Noordwijkerhout. Last minute opstappen is mogelijk indien er plaats is. De opstapplaats is gelegen in het bollenveld aan het Westeinde/hoek Langelaan, 2211 XT in Noordwijkerhout.