Datum: 30-06-2022 - 05:31
18
mrt
'22
Vrijwilligers gezocht voor de Bibliotheek in De Zilk.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Vrijwilligers gezocht voor de Bibliotheek in De Zilk.

De Bibliotheek Bollenstreek is voor haar vestiging in de Zilk op zoek naar vrijwillige gastheren/vrouwen met een klantgerichte instelling die zelfstandig de bezoekers ontvangt tijdens de openingstijden van de bibliotheek die gevestigd is in de basisschool De Egelantier in de Zilk. De Bibliotheek Bollenstreek is een ondernemende organisatie die gebruik maakt van eigentijdse mogelijkheden en openstaat voor vernieuwingen. Er wordt veel waarde...

gehecht aan verbinding met de lokale samenleving. De vrijwilliger gastheer/vrouw houdt zich bezig met het gastvrij ontvangen van bezoekers en ze wegwijs maken in de bibliotheek. Verder wordt er geholpen bij het gebruik maken van apparatuur en het worden eenvoudige collectiegebonden vragen beantwoord.

Sorteren, opruimen en presenteren van media, het houden van toezicht en bijdragen aan een gevoel van veiligheid behoort ook tot de taken. Bij de Bibliotheek Bollenstreek wordt gewerkt in een prettige, stimulerende en inspirerende werkomgeving.

Voor meer informatie en reacties kan contact opgenomen worden met Susan van der Ploeg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of ga naar de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/vacatures.

Foto BON.