Datum: 06-07-2022 - 12:36
16
mrt
'22
Seizoensopening St. Jeanne d’Arc met 10 jubilarissen en 'Vrijwilliger van het Jaar' Fien Teeuwen.
Geschreven door Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc

Seizoensopening St. Jeanne d’Arc met 10 jubilarissen en 'Vrijwilliger van het Jaar' Fien Teeuwen.

Zaterdag 12 maart jl. werd tijdens de seizoensopening (lees verlate nieuwjaarsreceptie) door voorzitter Jan van der Lans niet terug gekeken, maar juist vooruit gekeken op het komende seizoen. Aankomende activiteiten: Aankomende week zal verenigingsgebouw De Parade weer omgebouwd worden tot stembureau. U bent woensdag 16 maart a.s. van harte welkom van 7:30 tot 21:00 uur om te komen stemmen...

voor de gemeenteraadsverkiezingen aan de Van der Weijdenlaan 2a te Noordwijkerhout. Na een lange tijd van lockdowns heeft de opleidingscommissie het scholenproject weer op kunnen pakken. Aanstaande donderdag komen de leerlingen van groep 5 en 6 van de Regenboogschool naar De Parade om daar samen met het Leerlingenorkest het eindconcert te geven.

Zaterdag 26 maart a.s. zal Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc als eerste een concert geven in de Tijdelijke De Schelft; Sjaan Soulnight. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Vink Multimedia aan de Havenstraat 9A te Noordwijkerhout. Kijk voor meer evenementen op: www.stjeannedarc.nl 

Jubilarissen
Daarna was het tijd om alle jubilarissen in het zonnetje te zetten. Maar liefst 10 leden werden naar voren geroepen en rijkelijk in de bloemen gezet, met daarbij een oorkonde en speldje. In het bijzonder genoemd Ruud van Gelderen 50 jaar lid en Theo Duivenvoorde 70 jaar lid!

1 majorette (5 jaar)
Jette D’Hooghe

4 leden Vrijetijdsorkest (allemaal 12,5 jaar)
Inno Broekman
Ria van der Meer
Frans van der Meer
Dick Schoneveld

2 leden Harmonie
Thomas Leinberger (12,5) (foto 3)
Annemieke van der Togt (25) (foto 1)

1 lid Marchingband
Julius Korschny (12,5)

2 ereleden
Ruud van Gelderen (50 jaar) (foto 2)
Theo Duivenvoorde (70 jaar)

Vrijwilliger van het jaar
Voor de 8ste keer werd de 'Vrijwilliger van het Jaar' gekozen. Deze bijzondere benoeming viel ten deel aan Fien Teeuwen (foto 4). Fien is al jarenlang actief als spelend lid bij zowel het Vrijetijdsorkest als bij de Harmonie. Zelden slaat zij een repetitie of optreden over.

Ook is zij actief in meerdere commissies; Vrijetijdsorkest, jubileum en corona. Daarnaast is ze altijd aanwezig als er iets gedaan moet worden. Een grote bos bloemen, een attentie en een groot applaus werden dankbaar in ontvangst genomen door een zeer verraste Fien.

Foto's PR.