Datum: 08-06-2023 - 23:43

 

13
mrt
'22
Na een succesvolle doneeractie kan Ietje van Halem na ruim 8 maanden in haar eigen Cruella Mobile rijden.
Geschreven door Ietje van Halem
Foto's Redactie BON

Na een succesvolle doneeractie kan Ietje van Halem na ruim 8 maanden in haar eigen Cruella Mobile rijden.

De doneeractie voor Ietje van Halem 'Ietjes Cruella Mobile' op 25 juli 2021 in Noordwijkerhout was in korte tijd een groot succes. Het beoogde inzamelbedrag van € 4500,- werd door veel gulle gevers, al binnen 2 dagen behaald. Update 13-03-2022 verslag van Ietje: De Cruella Mobile is er! Het heeft even geduurd, maar na ruim acht maanden wachten is het dan eindelijk zover: de Cruella Mobile staat bij mij in de garage...

Afgelopen woensdag hebben twee hele aardige mannen van scooterwinkel Fast and Furious in Alphen haar langsgebracht en sindsdien is er geen dag voorbij gegaan zonder dat ik een rondje gereden heb, meestal met mijn moeder voorop op haar elektrische fiets.

Ik heb al één keer in mijn uppie gereden en toen voelde het een beetje als een droom die regelmatig terugkomt: ik zit achter het stuur en bedenk me dan opeens dat ik helemaal niet kan autorijden. Het grote verschil was dat ik nu dacht: wauw, ik ben dit echt aan het doen. In mijn eigen wagen!

Ik krijg er steeds meer vertrouwen en lol in en kan niet wachten om echt lange stukken te gaan rijden, zoals naar Leiden om vriendinnen op te zoeken of een terrasje te pakken aan de gracht.

Toen de verwachting was dat Cruella in oktober geleverd zou worden, zei iedereen: 'Dat is fijn, dan zit je mooi droog bij het slechte weer.' Maar ondanks al het gedoe ben ik juist blij dat ik haar nu pas gekregen heb, op tijd voor het mooie weer. Met het zonnetje erbij is het net wat fijner om te oefenen met rijden.

Mede dankzij de geslaagde doneeractie 25 juli 2021 heb ik mijn droom waar kunnen maken. Om iedereen te bedanken voor hun bijdrage aan mijn wagentje heb ik iets bedacht.

Op zaterdag 19 maart, van 11.00 tot 12.00 uur, sta ik met Cruella bij de Witte Kerk (tegenover Brownies & Downies) in Noordwijkerhout. Daar kan een ieder die dat wil haar bewonderen en laat ik zien wat ze allemaal kan. Wie weet tot dan!

Ietje van Halem ❤️ (foto's pr)