11
mrt
'22
Videoclip nieuwe single 'Honderd keer' van Suzan & Freek o.a. opgenomen bij All American Bowling in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Videoclip nieuwe single 'Honderd keer' van Suzan & Freek o.a. opgenomen bij All American Bowling.

Momenteel staan het Nederpopduo Suzan & Freek, u weet wel van de monsterhit 'Als Het Avond Is', bijna iedere avond in de week in uitverkochte clubs te spelen en liggen er twee avonden in de Ziggo Dome in het verschiet. Ondanks de volle agenda met optredens heeft het duo gelukkig ook nog tijd voor het maken van nieuwe liedjes. De single 'Honderd Keer' is sinds donderdagavond 10 maart vers van de pers en is de...

eerste release sinds het verschijnen van het album 'Dromen In Kleur', welke kort na release de platina status behaalde.

Over 'Honderd Keer' zeggen Suzan & Freek: “Onze clubtour is hervat, het festivalseizoen en onze twee shows in de Ziggo Dome staan voor de deur, dus we hadden zin in nieuwe muziek!.

‘Honderd Keer’ gaat over niet denken, maar doen. Niet blijven afwachten en steeds zeggen ‘dat doe ik morgen wel’, maar juist nu actie ondernemen. De tekst spreekt voor zich. Wij kunnen nu al niet wachten om hem live te spelen!”

Bij het aanstekelijke nummer ‘Honderd Keer’ is donderdagavond ook de videoclip verschenen en deze is onder andere opgenomen bij All American Bowling aan de Langelaan in Noordwijkerhout. 

Vandaag is ook bekendgemaakt dat Suzan & Freek dit jaar Ambassadeurs van de Vrijheid zijn. Op donderdag 5 mei doen ze daarom per helikopter diverse Bevrijdingsfestivals in Nederland aan.

Foto screenshot videoclip nieuwe single 'Honderd keer'. Videoclip zie hieronder.