Datum: 16-08-2022 - 06:10
11
mrt
'22
Avondvierdaagse Noordwijkerhout gaat weer van start.
Geschreven door Avondvierdaagse Noordwijkerhout

Avondvierdaagse Noordwijkerhout gaat weer van start.

Na twee jaren zonder, wordt dit jaar weer ouderwets de Avondvierdaagse in Noordwijkerhout georganiseerd. De Stichting Avondvierdaagse Noordwijkerhout laat op dinsdag 7 juni het startschot klinken en kijkt uit naar een grote groep enthousiaste wandelaars. Een groep enthousiaste inwoners van Noordwijkerhout heeft inmiddels de organisatie van de Avondvierdaagse weer met elkaar opgepakt. Onder voorzitterschap van Matthijs Schrama en samen met...

Boukje Keijzer (secretaris), Paul Onderwater (penningmeester) en een groep enthousiaste vrijwilligers zijn al de nodige plannen gesmeed om van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni a.s. op vier avonden van start te kunnen gaan.

,,Wegens het pinksterweekend starten we net als voorgaande edities op dinsdagavond”, vertelt Matthijs Schrama. ,,We willen er weer een echt dorpsgebeuren van maken. Daarom starten en finishen we dit jaar vertrouwd rond het Witte Kerkje. De plek bij uitstek als het om een feestje gaat in Noordwijkerhout.

Elke avond zal er naar een andere hoek van het dorp gewandeld worden, waarbij ook de nieuwere wijken worden aangedaan. Zoals voorgaande keren hebben we ook nu alleen de vijf kilometer op het programma staan. En uiteraard zal de muzikale ondersteuning voor de wandelaars niet ontbreken.

Wij hebben er erg veel zin in, en we hopen dat alle basisschoolkinderen en hun ouders en familieleden net zo enthousiast zijn! Laten we er met elkaar een echt dorpsfeest van maken”.

Om alles in goede banen te leiden hoopt het stichtingsbestuur nog een aantal vrijwilligers te mogen begroeten, die met name voor de verkeersveiligheid gaan zorgen tijdens de Avondvierdaagse.

,,We zijn ervan overtuigd dat ons dat gaat lukken. Eind april/begin mei start de inschrijving voor de wandelaars via de diverse basisscholen. We kijken er reikhalzend naar uit”, klinkt het tot slot enthousiast.

Vrijwilligers die zich voor een of meerdere avonden willen inzetten als verkeersregelaar kunnen zich aanmelden door een e-mail te zenden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..